Endret: 22 nov 2016     Opprettet: 24 feb 2016

Beboerinfo februar

Generalforsamling

Ordinær generalforsamling i borettslaget avholdes torsdag 21. april 2016. Fristen for å sende inn forslag til saker som skal behandles i generalforsamlingen, er tirsdag 01. mars 2016. Forslag sendes på mail til gjovikgt@styrerommet.net. Egen innkalling og mer informasjon om generalforsamlingen, vil bli levert i alle postkasser i løpet av kort tid.

For neste valgperiode på to år, står styreleder, ett styremedlem og to varamedlemmer på valg. Styreleder og styremedlem blir valgt for 2 år. Varamedlemmene for 1 år. Nåværende styreleder har sagt ja til å bli gjenvalgt, men om noen vil stille som motkandidat, er de hjertelig velkommen til å stille.

Siden borettslaget har hatt fravær av en valgkomité de siste to årene, trenger vi som vanlig to personer også der. Gi gjerne beskjed til styret på e-post dersom du ønsker å stille til valg, eller du kan melde deg under selve generalforsamlingen. Har du spørsmål knyttet til verv, er du hjertelig velkommen til å stille oss spørsmål, så skal vi svare det beste vi kan.

Hagegruppe

Er du ekstra opptatt av at det er fint på grøntarealene våre, liker å ligge på kne i et blomsterbed og sniffe inn våt jord, eller finner roen ved å luke skvalderkål, mens barna hyler av glede på lekeplassen?

Styret ønsker frivillige til å gjenoppta hagegruppa. Her er det plass tilalle som vil. Gruppa vil på midler fra styret, få ansvar for at bygården ser fargerik og velstelt igjennom vår, sommer og høst. Plenen skal dere slippe å gjøre noe med, men alt det andre trengs en hjelpende hånd og to. Hvis dette høres interessant ut, ta kontakt med styret på mail.

Vi minner om våre nye hjemmesider www.gjovikgatabrl.no og oppfordrer alle om å sende inn bilder dere har tatt i borettslagets uteområde, som vi kan bruke til å pynte på siden. Her vil dere også finne en nylig utarbeidet oppussingsveiledning, der vi har forsøkt å svare på de henvendelsene vi vanligvis får, angående oppussing.

Har dere saker som dere vil vi i styret skal ta opp, send oss som vanlig en e-post.

Vennlig hilsen

Styret