30 nov 2018

Beboerinfo november 2018

Beboerinfo om Julegrantenning, drenering, dugnad etc.

Beboerinfo november 2018

Drenering

Vi har i sommer drenert langs Ålesundgata-bygget. Imidlertid er ikke prosjektet helt ferdig før til våren. Bed og områdene rundt kan synke en del når massene setter seg. Hagegruppa skal også plante og gjøre området pent igjen til våren. Entreprenøren vil derfor komme og grave og fylle på jord i bedene om nødvendig, samt utbedre asfalt og kantstein. 
 
Balkonger 5. etasje

Vi ber om at alle i 5.etasje rengjør rennen slik at den ikke er full av blader og jord. Vi må prøve å holde balkongene så tørre som mulig og hindre at vann renner nedover til naboer under. 
 
Vel gjennomført dugnad

Styret takker for alle som deltok på dugnad for god innsats og humør! Fellesarealer har blitt ryddet, gjenstander som blir hensatt vil fra nå av bli kastet uten varsel og fakturert beboer, i henhold til husordensregler. Dette for at vi skal slippe å bruke tid og krefter på dette under dugnader.  
 
Lys i oppgang, kjeller og loft

Husk å slå av lyset etter deg. Meld fra på e-post om det er mørkt, så blir det skiftet så fort som mulig. 
 
Ting i oppgangene

I henhold til husordensregler er det ikke tillatt å sette ting, inkl. sko, i oppgangene. Dette fordi det er vår eneste rømningsvei og skal holdes helt fritt for gjenstander. Både med tanke på rømning, og fordi det skal være fritt for brennbart materiale. Dette gjelder også barnevogner under trapp. 


 Julegrantenning 

Julegrantenningen er tradisjonen tro den første søndag i advent dvs.  2. desember kl. 17.00​​. Vi får besøk av Bjølsen skoles musikkorps som spiller julemusikk, og det blir utdeling av godteposer til barna og pepperkaker og gløgg til de voksne! 
 
Ved

Alle som bestilte ved skal nå ha fått den slik at vi kan gå vinteren trygt i møte. Det vil bli bestilling av ved til neste år også, så det er bare å vente til det kommer oppslag i oppgangen. 
 
Varmtvann

Gjøvikgata Feil med varmtvannsberedere har blitt funnet og reparert! 
 
Ta kontakt om det er noe! 
 
Mvh, Styret i Gjøvikgata borettslag styret@gjovikgata.no  
 
Husordensregler, vedtekter og annet finnes under “Om oss” på ​www.gjovikgata.no