8 apr 2019

Beboerinformasjon - senvinter-vår

Bruk av fellesarealer i borettslaget

 

Kjære medbeboere,

 

Som dere kanskje har sett så har vi hengt opp flotte plakater om at vi kommer til å kaste ting som blir lagret nederst i trappeoppgangen. I tillegg har vi hengt opp skilt for barnevognparkering på egnede plasser i kjellerne. Er det et sted man ikke vil ha noe som bidrar til røykutvikling og giftige avgasser, så er det i trappeløpet siden dette er vår eneste rømningsvei. Da er det også viktig å ikke sette ting utenfor leilighetene som medbeboerne  dine kan snuble i. Dette er av sikkerhetshensyn og i henhold til husordensreglene. Vi ber alle innstendig om å følge følgende instrukser:

 

Fjern alle eiendeler som står lagret nederst i trappeoppgangen innen 10. april, uansett hvor lite brennbart det er

Parker barnevogn på angitte plasser i kjeller

Ikke sett igjen ting og søppel i øvrige fellesarealer. Unntak må i tilfelle varsles styre og merkes med navn og dato for når det skal fjernes igjen

Det skal ikke stå ting utenfor leilighetene

Mange kan bli mye flinkere til å skru av lyset etter seg i kjeller og loft

Dersom det er fullt på barnevognparkeringene så gi beskjed til styret og kom gjerne med forslag til aktuelle steder som ikke har fått barnevognparkeringsskilt, så fikser vi det

 

Ting som står nederst i trappeoppgangen vil bli kastet etter 10. april

 

Dette gjelder også hensatte ting i fellesarealer i kjeller og loft, med unntak av barnevogner på oppmerkede plasser eller sykler, sykkelvogner, sparkesykler, akebrett og lignende i sykkelbodene.

 

Vi minner også om at bruk av avfallssekker (iSekk o.l.) skal søkes styret før utplassering. Sekker som ikke er godkjent av styret vil bli fjernet for beboers regning. Sekker skal fjernes straks de er fulle. Barn kan skade seg på skarpe gjenstander. Ved stort omfang bør det vurderes om container er mer hensiktsmessig.

 

Ha ellers en finfin seinvinter!

 

Hjertlig hilsen styret

styret@gjovikgata.no

 

Husordensregler, vedtekter og annet finnes under “Om oss” på www.gjovikgata.no