Nærmiljøet

I Gjøvikgata borettslag bor du i en liten by i byen. Innenfor en snever radius finner du nesten alt du trenger av dagligvarebutikker, kafeer og restauranter, frisørsalonger og velværetilbud.

Vi har et hyggelig nærmiljø med mange kaffebarer, koselige restauranter og nesten alt du trenger av butikker og velværetilbud. Området har også massevis av grønne lunger til rekreasjon og forlystelse.

Beliggenhet

- Borettslaget grenser til Gjøvikgata i vest og Ålesundgata i nord.

- Bjølsen er en del av Sagene bydel .

- Vi sogner til Bjølsen skole og Sagene menighet.

- Sagene samfunnshus er områdets kulturelle sentrum.

Det største uteområdet er Voldsløkka, med flere fotballbaner, sandvolleybaner, tennisbaner, skøytebane, skateboardbane, lekeplass og masse grønn plen til å boltre seg på.

Kommunikasjoner og turer

Nærmeste bussholdeplass er "Advokat Dehlis plass", bare et steinkast unna.

Her stopper buss nr. 37 og buss nr. 54. Går du noen skritt til, kommer du til Arendalsgata. Der stopper i tillegg buss nr. 20 som bringer deg til Skøyen over Majorstua eller til Galgeberg over Tøyen.

Drosjeholdeplass finner du like utenfor Sagene Samfunnshus, rett vest for Sagene kirke.

Foretrekker du sykkel eller spaserturer, er det ikke mer enn ca. 4 km. til sentrum og ca. 4 km. til Sognsvann. Sognsvann er et glimrende utgangspunkt for turer i Nordmarka både sommer og vinter. Føler du ikke helt for en skogstur, kan vi anbefale en tur på elvepromenaden langs Akerselva.